L’Any Fabra llança el web AnyPompeuFabra.cat

Accés al web: AnyPompeuFabra.cat

L’any 2018 es commemoren els 150 anys del naixement de Pompeu Fabra, el lingüista i gramàtic català més il·lustre, i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana, i per aquest motiu s’ha obert una pàgina web en què s’exposaran totes les activitats organitzades per celebrar-ho.

Un dels aspectes més singulars del web és el Mapafabra, que té la voluntat de geolocalitzar tots els llocs, espais públics i infraestructures dedicades a Fabra que hi ha arreu dels territoris de parla catalana. Tots els ajuntaments poden fer-hi les seves aportacions i, també, els ciutadans, mitjançant un formulari en què es pot trametre la denominació exacta del lloc amb fotografies, coordenades, etc.

També podeu seguir les activitats amb motiu de l’Any Fabra a través del compte de Twitter @anyfabra.

Related Articles

Back to top button