Home / Articles Butlletí / Places exhaurides en l’edició dels cursos de català per a advocats per al 2018

Places exhaurides en l’edició dels cursos de català per a advocats per al 2018

Han quedat exhaurides amb només quatre dies les 200 places disponibles per a l’advocacia catalana per formar-se en llengua catalana en els nivells B, C i llenguatge jurídic. Aquesta oferta formativa està programada per la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del CICAC.

Els cursos, que començaran el 15 de gener de 2018 i acabaran el mes de juny, es basen en un sistema d’autoaprenentatge, el seguiment del qual comporta una dedicació total de temps equivalent a 80 hores lectives (60 hores en el curs de llenguatge jurídic). Aquest tipus d’aprenentatge, a més, permet una compatibilitat màxima amb la pràctica professional, ja que l’inscrit s’organitza el temps de la forma més convenient.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca