Home / Articles Butlletí / Nou web de jocs i joguines en català!

Nou web de jocs i joguines en català!

Aquest 2017 s’ha obert una nova pàgina web amb l’objectiu de millorar la situació de la llengua catalana en el món del joc i el lleure i alhora posar a l’abast de la ciutadania eines útils i necessàries per poder jugar plenament en català.

L’impulsor i responsable d’aquesta web és Plataforma per la Llengua i hi podreu trobar un cercador de jocs i joguines en català, un cercador de fabricants i altres informacions relacionades amb activitats i concursos que promouen els jocs en català.

Visiteu el web

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca