El Consell de l’Advocacia Catalana condemna la desmesurada violència policial exercida contra ciutadans que volien votar a Catalunya

Demana que cessin de forma immediata les càrregues policials

El Consell de l’Advocacia Catalana, que representa els catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya, condemna la desmesurada violència policial exercida avui contra els ciutadans que volien votar a diversos punts de Catalunya. El president del Consell, Carles McCragh, ha demanat “que cessin de forma immediata les càrregues que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil han exercit contra homes i dones que pacíficament estaven intentar votar”.

 

El Consell condemna aquests fets, independentment del seu pronunciament fet públic el dia 20 de setembre, que deixa clara la seva postura i que podeu recuperar aquí https://www.cicac.cat/2017/09/manifest-consell-ladvocacia-catalana-relacio-als-greus-fets-que-sestan-produint-catalunya/

Barcelona, 1 d’octubre de 2017

Related Articles

Back to top button