Home / Nota de premsa / COMUNICAT DEL CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA

COMUNICAT DEL CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA

El Consell de l’Advocacia Catalana, després de la condemna que va fer diumenge de la desmesurada violència policial exercida contra la ciutadania, i davant dels preocupants fet que varen succeir, REITERA en el dia d’avui que no hi ha cap altra sortida que una solució dialogada i negociada, i per tant, en la seva creença que el diàleg, l’enteniment i la mediació són els únics mecanismes adequats per mantenir la pau social, EXIGEIX l’obertura d’un diàleg entre les parts. 

En aquest sentit, PROPOSA la creació d’una TAULA DE DIÀLEG entre el Govern de l’Estat i el Govern de la Generalitat, i com a representant de tota l’Advocacia Catalana ens oferim per formar part d’aquesta Taula i participar-hi activament en favor del diàleg i l’acord institucional.

Barcelona, 3 d’octubre de 2017

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca