Home / Articles Butlletí / 17 de novembre: V Recontres Européennes de Perpignan “Le nouveau droit patrimonial de la famille européenne”

17 de novembre: V Recontres Européennes de Perpignan “Le nouveau droit patrimonial de la famille européenne”

El 17 de novembre tindrà lloc a Perpinyà la cinquena trobada europea per abordar temes jurídics, que enguany porta per títol “Le nouveau droit patrimonial de la famille européenne”. La durada és de set hores, de les 9 h del matí fins a les 5 h de la tarda, i  gira al voltant del dret de família i successions. Hi ha programades les conferències “La genèse du droit patrimonial de la famille européenne” i “Les nouveaux règlements: régimes matrimoniaux et effets patrimoniaux des partenariats enregistrés”, entre altres.

Per a més informació sobre la inscripció i la programació, consulteu el programa.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca