Home / Articles Butlletí / Escrits sobre llengua catalana

Escrits sobre llengua catalana

Autor: Josep Murgades

Escrits sobre llengua catalana recull articles, reflexions i conferències que Murgades ha dut a terme en el període 1984-2016. Murgades és catedràtic de filologia catalana a la Universitat de Barcelona, exerceix de professor, escriptor, filòleg i traductor, i amb aquesta obra ha volgut aplegar en un sol volum fins a quaranta treballs que contribueixen a l’estudi sobre la realitat lingüística del domini del català.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca