VÍDEO. La justiciabilitat del Dret a l’educació.

La Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’objectiu de donar eines pràctiques a l’advocacia i a la societat en general per exigir als jutjats el compliments efectiu dels drets que li són reconeguts, inicia un “Cicle de sessions pràctiques sobre la justiciabilitat dels drets socials” que culminaran en el III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana que tractarà sobre “La justiciabilitat com a garantia dels drets socials” que tindrà lloc a Terrassa el 19 i 20 d’octubre de 2017.

La tercera dels Cicles es realitzarà el dia 3 de maig de 2017 a partir de les 16.00 hores presencialment a l’Auditori de l’Espai Plana de l’Om (Carrer Born s/n de Manresa),  sota el títol: La justiciabilitat del Dret a l’educació: Integració, cohesió social, garanties d’exercici del Dret i participació de la Comunitat educativa en el recurs judicial i la mediació com a vies de resolució de conflictes.

Es lliurarà Certificat acreditatiu d’assistència als inscrits que assisteixin a la totalitat de la Jornada. Us recordem que les inscripcions als Cicles son gratuïtes.

Programa i inscripcions

III Congrés de Drets Humans 2017

Related Articles

Back to top button