VÍDEO. L’àmbit de defensa dels menors i mecanismes de protecció internacional

 

 

La Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’objectiu de donar eines pràctiques a l’advocacia i a la societat en general per exigir als jutjats el compliments efectiu dels drets que li són reconeguts, inicia un “Cicle de sessions pràctiques sobre la justiciabilitat dels drets socials” que culminaran en el III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana que tractarà sobre “La justiciabilitat com a garantia dels drets socials” que tindrà lloc a Terrassa el 19 i 20 d’octubre de 2017.

La setena sessió dels Cicles es realitzarà el dia 15 de juny de 2017 a partir de les 18.30 hores presencialment a la Sala d’Actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell (Carrer Lacy núm. 15 de Sabadell) sota el títol L’àmbit de defensa dels menors i mecanismes de protecció internacional

Us recordem que les inscripcions als Cicles son gratuïtes.

programa i inscripcions presencials

III Congrés de Drets Humans 2017

Related Articles

Back to top button