Home / Drets Humans / VÍDEO de la Trobada amb l’advocada nigeriana, Sra. Hauwa Ibrahim

VÍDEO de la Trobada amb l’advocada nigeriana, Sra. Hauwa Ibrahim

Us informem que el dimecres 21 de juny de 2017 la Comissió de Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona realitzarà una Trobada amb l’advocada nigeriana, Sra. Hauwa Ibrahim, que tindrà lloc presencialment a la Sala d’Actes del mateix Col·legi d’Advocats (Pl. Jaume Vicens Vives núm. 4 de Girona)

Guanyadora del Premi ‘Valors’ 2017 d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana per la seva defensa dels drets humans a nivell global, per seva labor com a advocada en la defensa de dones i nenes a Nigèria i per la seva especial col·laboració en el cas de les nenes segrestades per Boko Haram.

A l’acte hi haurà interpretació consecutiva de l’anglès al català.

Aquesta trobada serà retransmesa per video streaming, en directe i en obert sense cap tipus de registre, el mateix dia 21 de juny de 2017 a partir de les 19.20 hores, a través d’aquesta pàgina

Programa

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca