Curs d’autoaprenentatge de llenguatge jurídic

El Departament de Justícia de la Generalitat té a la disposició de tots els advocats catalans i altres usuaris del llenguatge jurídic el Curs d’autoaprenentatge de llenguatge jurídic en línia. Aquest és un curs diferent dels convencionals: és un curs en línia totalment flexible en què l’usuari decideix què vol aprendre de llenguatge jurídic, quan ho vol aprendre i en quin ordre ho vol aprendre.

Està dividit en tres apartats: teoria, exercicis i documents. Els exercicis constitueixen la part interactiva del curs, ja que permeten a l’usuari entrenar-se, avaluar-se, comptabilitzar les respostes encertades i veure les solucions. En l’apartat de documents, s’ofereixen les estructures dels escrits jurídics més habituals, juntament amb exemples.

Accediu al curs!

Related Articles

Back to top button