Home / Articles Butlletí / 1 de març: taller de recursos jurídics i lingüístics a Mataró

1 de març: taller de recursos jurídics i lingüístics a Mataró

La Comissió de Llengua del CICAC ofereix una sessió formativa sobre recursos lingüístics als col·legiats del Col·legi d’Advocats de Mataró. L’objectiu de la sessió és divulgar les eines gratuïtes de què disposen els professionals jurídics per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua professional i resoldre dubtes del llenguatge jurídic català: “legítima” o “llegítima”? Com es diu “habida cuenta” en català? Quina diferència hi ha entre “arxiu” i “arxivament?

• Lloc: Col·legi d’Advocats de Mataró
• Dia: 1 de març
• Hora: de 16 a 18 h
• Inscripcions: assistència gratuïta. Contacteu amb el col·legi.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Pla de Treball que el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català jurídic en l’àmbit de la justícia.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca