1 de març: taller de recursos jurídics i lingüístics a Mataró

La Comissió de Llengua del CICAC ofereix una sessió formativa sobre recursos lingüístics als col·legiats del Col·legi d’Advocats de Mataró. L’objectiu de la sessió és divulgar les eines gratuïtes de què disposen els professionals jurídics per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua professional i resoldre dubtes del llenguatge jurídic català: “legítima” o “llegítima”? Com es diu “habida cuenta” en català? Quina diferència hi ha entre “arxiu” i “arxivament?

• Lloc: Col·legi d’Advocats de Mataró
• Dia: 1 de març
• Hora: de 16 a 18 h
• Inscripcions: assistència gratuïta. Contacteu amb el col·legi.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Pla de Treball que el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català jurídic en l’àmbit de la justícia.

Related Articles

Back to top button