Segons WICCAC, el 65% de les webs inclouen el català

Segons el Baròmetre de l’ús del català a internet de WICCAC (l’agrupació de Webmàster Independents en Català, de Cultura i d’Àmbits Cívics), el percentatge de pàgines web que estan en català o inclouen el català entre les seves opcions d’idioma va arribar al 65,02% a finals del 2016.

Segons les últimes dades que ha donat a conèixer l’agrupació:

  • Pel que fa als sectors amb una presència alta de català, cal subratllar el sector de les universitats, el teatre i la dansa (amb un 100% de les webs en català), i els sectors dels vins i caves, fires i salons, música, portals d’Internet, ONG i església
  • Pel que fa als àmbits amb una presència mitjana de català (entre el 50 i el 65%), hi ha el sector de les mútues, el sector de l’alimentació i begudes.
  • Pel que fa als sectors amb una presència baixa (menys del 30%), cal esmentar els sectors de l’automòbil  i motocicletes, electrodomèstics i fotografia i els de neteja, perfumeria, cosmètica i drogueria.

Per a més informació: http://www.wiccac.cat/

 

Related Articles

Back to top button