El nou degà del Col·legi d’Advocats de Sabadell, Manolo Hernández, pren possessió com a conseller del Consell de l’Advocacia Catalana

El nou degà del Col·legi d’Advocats de Sabadell, Manolo Hernández, ha pres possessió avui com a nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana. Hernández relleva en el càrrec al degà sortint, Juan Antonio García Cazorla, que ha format part durant els darrers vuit anys del Consell que representa els catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya.

Manolo Hernández és el nou degà del Col·legi d’Advocats de Sabadell des del mes de desembre, després de resultar escollit en les eleccions celebrades al Col·legi de Sabadell el dia 13 de desembre. Hernández relleva el degà sortint, Juan Antonio García Cazorla, que durant els darrers vuit anys ha format part del Consell de l’Advocacia Catalana. El nou degà de Sabadell ha pres possessió com a conseller en el decurs del plenari celebrat avui pels degans dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya a la seu de la institució, a Barcelona, durant el qual el president, Carles McCragh, li ha imposat la Medalla del Consell de l’Advocacia Catalana.

Nascut a Hervás (Cáceres), Hernández es va llicenciar en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1980. Especialitzat en Dret Civil, exerceix com advocat en el seu propi bufet, a Sabadell, i també presta els serveis de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut

Des d’aquest dilluns, el nou degà de Sabadell és també conseller del Consell de l’Advocacia Catalana, l’òrgan representatiu dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, que té adherits els de les Illes Balears, Perpinyà i Andorra, i que aplega prop de 36.000 col·legiats.

Barcelona, 16 de gener de 2017

Related Articles

Back to top button