Home / Torn d'Ofici / Convocatòries SOJ Penitenciari Col·legi d’Advocats de Tarragona 2017

Convocatòries SOJ Penitenciari Col·legi d’Advocats de Tarragona 2017

  • Convocatòria de la inscripció voluntària per a seleccionar l’equip de lletrats i de lletrades dels Col·legi d’Advocats de Tarragona que presten el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària, tot estant condicionada a la signatura  de la prórroga del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a lany 2017

El termini per a sol·licitar la inscripció voluntària al servei serà des del dia 9 de novembre de 2016 fins al dia 18 de novembre de 2016 a les 14 hores.

La selecció dels lletrats i lletrades es farà el dia 30 de novembre de 2016.

Barcelona, 9 de novembre de 2016

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca