Avui, simposi “Català, estat de la qüestió o qüestió d’Estat”

simposiLa Fundació Catalunya Fons per a la Defensa dels Drets dels Catalans (FCF) organitza el simposi “Català, estat de la qüestió o qüestió d’Estat”, que se celebra el 18 de novembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. L’activitat té el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. La inscripció és gratuïta.

L’objectiu d’aquest Simposi, és parlar de la Carta europea de llengües regionals o minoritàries (CELRoM), argumentar-la, debatre-la i concloure si aquest text ens garanteix el dret d’usar el català i també el dret d’usar l’occità (aranès a l’Aran).

Consulteu el programa

Informació sobre la Carta Carta europea de llengües regionals o minoritàries 

El Consell de l’Advocacia Catalana té un espai web dedicat al dret lingüístic i, en concret, a la Carta europea. Hi trobareu informació sobre què és la Carta i hi podreu consultar tant els informes que ha emès l’Estat espanyol com els informes del Comitè d’Experts del Consell d’Europa.

Related Articles

Back to top button