VII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia

jornada-us-catala-2016

Us informem que el proper divendres dia 25 de novembre de 2016, la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana organitza la VII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia “Per què s’utilitza poc el català a la justícia?”. Aquesta vegada la trobada busca aprofundir en les causes que provoquen que el català encara no sigui una llengua habitual als jutjats de Catalunya i debatre solucions per fer normal aquest ús. Durant l’acte hi haurà una ponència a càrrec d’Eva Pons, professora titular de dret constitucional a la Universitat de Barcelona, i la taula rodona “Ens falten eines? Ens falta voluntat?”, en què participaran representants de diversos àmbits del dret.

La VII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia, que és gratuïta i està oberta a tots els professionals del món del dret, tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat, a l’Auditori del Palau Falguera. 

Per tal de poder assistir a la Jornada heu d’omplir la butlleta d’inscripció i enviar-la a serveilinguistic@cicac.cat o bé mitjançant fax al 934 881 553.

Programa

Inscripcions

Related Articles

Back to top button