El Consell de l’Advocacia Catalana lliura la Medalla d’Or a l’exconseller de Justícia, Germà Gordó

foto2

L’acte s’ha dut a terme durant la inauguració de les XIV Jornades de Juntes de Govern que se celebren a Vila-Seca (Tarragona)

Es tracta d’un dels màxims reconeixements de la institució, prevista per a aquelles persones o entitats que se’n facin mereixedores pels seus mèrits o condicions en relació al Consell

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Oriol Rusca, ha imposat avui la Medalla d’Or de la institució a l’exconseller de Justícia, Germá Gordó, en reconeixement a la tasca duta a terme durant el seu mandat en favor de l’advocacia catalana. Gordó rep aquest reconeixement després que el ple del Consell de l’Advocacia Catalana, format pels catorze Col·legis d’Advocats Catalans, va acordar en la seva sessió del dia 25 de gener de 2016, atorgar aquest guardó a l’ex conseller de Justícia per la seva gran col·laboració amb l’Advocacia Catalana i la receptivitat manifestada davant les reivindicacions formulades pel col·lectiu durant el seu mandat.

La Medalla d’Or és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o institució per part del Consell de l’Advocacia Catalana. La primera d’aquestes distincions la va rebre el Col·legi d’Advocats de Figueres l’any 2010 amb motiu de la tasca d’organització del III Congrés de l’Advocacia Catalana, celebrat el 2009 a la capital altempordanesa, pel gran èxit que va tenir. Posteriorment el ple del Consell va acordar atorgar dues noves màximes distincions a l’exconseller de Justícia, Germà Gordó, i a l’expresident del Consejo General de la Abogacía Española, Carlos Carnicer, dues persones que s’han destacat per la tasca duta a terme en favor de l’advocacia.

Reunió de Juntes de Govern dels 14 Col·legis d’Advocats catalans

L’acte s’ha celebrat coincidint amb la inauguració de les XIV Jornades de Juntes de Govern dels Col·legis d’Advocats de Catalunya, que se celebren avui i demà a Vila-Seca (Tarragona). Durant les Jornades és debatran diferents temes d’actualitat que afecten la professió i la ciutadania, com ara el Torn d’Ofici i la competència, la implementació de les Noves Tecnologies de la Informació a l’Administració de Justícia o la defensa dels drets humans.

Tarragona, 21 d’octubre de 2016

Related Articles

Back to top button