Conferència sobre el balanç d’un any de la segona oportunitat de la persona física no empresària

conferencia-sobre-el-balanc-dun-any-de-la-segona-oportunitat-de-la-persona-fisica-no-empresaria

Us informem que el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya organitza el proper dimecres dia 9 de novembre de 2016, la Conferència sobre el balanç d’un any de la segona oportunitat de la persona física no empresària. Desprès d’un any de l’aprovació del Reial decret 1/2015, en aquesta sessió disposarem del testimoni de diferents experts en la matèria per fer un balanç de l’aplicació pràctica del mecanisme de segona oportunitat.

Aquesta Conferència va dirigida als Professionals de l’àmbit de la justícia, Professionals de l’àmbit universitari i altres persones interessades.

Podeu tramitar la vostra inscripció mitjançant el següent enllaç; Inscripció On-line

La Conferència es realitzarà a la Sala d’Actes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada situada al Carrer d’Ausiàs Marc núm. 40 de Barcelona (Tel. 932 073 114). Es lliurarà un certificat a les persones que assisteixin.

Programa

Related Articles

Back to top button