Home / Reflexions dels ex presidents / Oriol Rusca / Oriol Rusca: “Les interferències del poder polític amb el judicial creen inseguretat en el cuitadà”

Oriol Rusca: “Les interferències del poder polític amb el judicial creen inseguretat en el cuitadà”

entrevista-catalunya-radio

Clicant en aquest enllaç; Catalunya Ràdio podeu escoltar l’entrevista al president del Consell de l’Advocacia Catalana, Oriol Rusca a Catalunya Ràdio, emesa el 18 de setembre de 2016 sobre l’actualitat judicial, en la qual insta els polítics a ser respectuosos amb institucions i divisions de poder

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca