Home / Articles Butlletí / Blog de Llengua i Dret: “El dret a la comprensibilitat del llenguatge jurídic català i els principis que el sustenten”

Blog de Llengua i Dret: “El dret a la comprensibilitat del llenguatge jurídic català i els principis que el sustenten”

Destaquem l’article publicat al blog de la Revista de Llengua i Dret que parla sobre el model de llengua que correspon al llenguatge jurídic català, com s’ha construït i quins són els seus principis més importants. Accediu a l’article

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca