Home / Articles Butlletí / Matinals de llengua: sessions tècniques a la DGPL

Matinals de llengua: sessions tècniques a la DGPL

La Direcció General de Política Lingüística convoca tres sessions tècniques de caràcter monogràfic adreçades principalment a professionals de la llengua. Es tracta de tres matinals que tindran lloc els divendres 10 i 17 de juny i 1 de juliol, de9 a11 h, al Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística (Barcelona):

  • Divendres, 10 de juny: Codi de consum i llengua
  • Divendres, 17 de junyQuè podem saber sobre la situació lingüística d’un municipi a partir del cens?
  • Divendres, 1 de juliolL’occità, tan proper i tan desconegut

Més informació

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca