Home / Sin categoría / El Consell de l’Advocacia Catalana condemna els atemptats de Brussel·les

El Consell de l’Advocacia Catalana condemna els atemptats de Brussel·les

El Consell de l’Advocacia Catalana vol manifestar la seva més enèrgica condemna pels atemptats terroristes produïts el dimarts 22 de març a Brussel·les, que han costat la vida a una trentena de persones. La institució vol traslladar les seves més sinceres condolences i la seva solidaritat als familiars, amics i companys dels afectats per la barbàrie, així com enviar un missatge de suport als ciutadans de Brussel·les i de Bèlgica.

Davant aquest acte inhumà, el Consell de l’Advocacia Catalana anima a tots els que creuen en la llibertat, en els valors democràtics i en els drets de les persones a reafirmar el compromís d’enfortir l’Estat de Dret, perquè aquesta, juntament amb la Justícia, és la millor resposta davant el terrorisme. Cap atemptat pot fer trontollar les llibertats fonamentals i els principis bàsics de convivència, respecte i tolerància entre persones.