El Consell de l’Advocacia Catalana condemna els atemptats de Brussel·les

El Consell de l’Advocacia Catalana vol manifestar la seva més enèrgica condemna pels atemptats terroristes produïts el dimarts 22 de març a Brussel·les, que han costat la vida a una trentena de persones. La institució vol traslladar les seves més sinceres condolences i la seva solidaritat als familiars, amics i companys dels afectats per la barbàrie, així com enviar un missatge de suport als ciutadans de Brussel·les i de Bèlgica.

Davant aquest acte inhumà, el Consell de l’Advocacia Catalana anima a tots els que creuen en la llibertat, en els valors democràtics i en els drets de les persones a reafirmar el compromís d’enfortir l’Estat de Dret, perquè aquesta, juntament amb la Justícia, és la millor resposta davant el terrorisme. Cap atemptat pot fer trontollar les llibertats fonamentals i els principis bàsics de convivència, respecte i tolerància entre persones.

Related Articles

Back to top button