Home / Servei lingüístic / Comentaris lingüístics de Terminologia jurídica

Comentaris lingüístics de Terminologia jurídica

web_terminologia juridica

Com es diu “compliance” en català”? “Recórrer” i “impugnar” són sinònims”? Com es diu “gananciales” en català”?

Terminologia jurídica és el nom del blog del Comitè Terminològic de Dret, un comitè impulsat pel Termcat que té com a tasca principal completar i tenir actualitzada la terminologia que es difon en l’àmbit jurídic, amb consens i implicació de diverses institucions de referència en el sector.

Amb aquest article volem destacar tres de les consultes que han arribat al Comitè recentment:

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca