Home / Articles Butlletí / Propers tallers de recursos per a advocats: Vic, Manresa i UIC

Propers tallers de recursos per a advocats: Vic, Manresa i UIC

cat recursos tallerEl Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia organitzarà properament el taller “Legítima o llegítima? Recursos en línia per a advocats”al Col·legi d’Advocats de Vic, al Col·legi d’Advocats de Manresa i a la Universitat Internacional de Catalunya. El taller pretén donar a conèixer tots els recursos lingüístics gratuïts que hi ha a internet especialment dissenyats per als futurs professionals del dret o advocats exercents que utilitzen o volen utilitzar el català.

Col·legi d’Advocats de Vic

  • Dia: 2 de març
  • Hora: de 18 a 20 h

Col·legi d’Advocats de Manresa

  • Dia: 9 de març
  • Hora: de 17.30 a 19.30 h

Universitat Internacional de Catalunya

  • Dia: 10 de març
  • Hora de 13.30 a 14.30 h

Per inscriure’s als tallers cal contactar amb el col·legi o la universitat corresponent.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca