Home / Articles Butlletí / El DIEC2, més informació en una sola consulta

El DIEC2, més informació en una sola consulta

diecAquest mes destaquem l’ampliació d’informació que ha incorporat la versió en línia del DIEC2. Aquesta ampliació consisteix a oferir en la mateixa entrada del DIEC2 accessos directes a les entrades del Diccionari descriptiu de la llengua catalana, el Diccionari català-valencià-balear (DCVB), del Diccionari de sinònims d’Albert Jané i el portal CiT (Terminologia de Ciències i Tecnologia). Així, a partir d’ara, quan un usuari cerqui la paraula “advocat”, podrà accedir mitjançant els botons que es veuen a la imatge, a les entrades de quatre diccionaris més. Aquesta iniciativa de la Secció Filològica pretén facilitar l’accés de professionals i usuaris en general als recursos lingüístics de l’IEC. Accediu al DIEC2 en línia.