El DIEC2, més informació en una sola consulta

diecAquest mes destaquem l’ampliació d’informació que ha incorporat la versió en línia del DIEC2. Aquesta ampliació consisteix a oferir en la mateixa entrada del DIEC2 accessos directes a les entrades del Diccionari descriptiu de la llengua catalana, el Diccionari català-valencià-balear (DCVB), del Diccionari de sinònims d’Albert Jané i el portal CiT (Terminologia de Ciències i Tecnologia). Així, a partir d’ara, quan un usuari cerqui la paraula “advocat”, podrà accedir mitjançant els botons que es veuen a la imatge, a les entrades de quatre diccionaris més. Aquesta iniciativa de la Secció Filològica pretén facilitar l’accés de professionals i usuaris en general als recursos lingüístics de l’IEC. Accediu al DIEC2 en línia.

Related Articles

Back to top button