Home / Articles Butlletí / Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua Catalana (febrer 2016)

Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua Catalana (febrer 2016)

but_febrerJust després de l’avís que el Consell d’Europa va fer a Espanya per tal que impulsi l’ús del català en àmbits com la justícia, ens arriben notícies que demostren que la situació continua igual o pitjor. Consulteu el butlletí d’aquest mes per assabentar-nos de l’estat del català a l’àmbit jurídic, així com de les últimes retallades que pateix el dret lingüístic, entre altres notícies.

Consulteu el butlletí complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca