Home / Servei lingüístic / El Servei Lingüístic del CICAC visita el Col·legi d’Advocats de Girona

El Servei Lingüístic del CICAC visita el Col·legi d’Advocats de Girona

cat recursos tallerAvui el Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia programa el taller “Legítima o llegítima? Recursos per advocats” al Col·legi d’Advocats de Girona.

El taller pretén donar a conèixer tots els recursos lingüístics gratuïts (diccionaris, traductors, bases de dades legislatives, etc.) que hi ha a internet especialment dissenyats per a professionals del dret que utilitzen o volen utilitzar el català en el seu exercici professional.

Aquesta activitat l’organitza el Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) en col·laboració amb el Col·legi d’Advocats de Girona, i s’emmarca dins el Pla de Treball que la Comissió de Llengua del CICAC ha signat juntament amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català en l’àmbit jurídic.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca