Home / Servei lingüístic / Per què un torneig de debat acadèmic jurídic en català? – Joan Lluís Pérez Francesch i Margarita Bonet

Per què un torneig de debat acadèmic jurídic en català? – Joan Lluís Pérez Francesch i Margarita Bonet

revista llengua i dretEl Blog de la Revista de Llengua i Dret ha publicat l’entrada “Per què un torneig de debat acadèmic jurídic en català?”, escrita pels professors de dret de la UAB Joan Lluís Pérez Francesch i Margarita Bonet. Us recomanem la lectura d’aquest article en què s’explica l’experiència de Primer Torneig de Debat de la Facultat de Dret de la UAB, celebrat el 12 de desembre, acte en el qual la Comissió de Llengua hi va ser present.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca