El degà de Vic, Joan Riera, pren possessió com a nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana

Imposició Medalla

El president, Oriol Rusca, li ha imposat la medalla del Consell durant el ple celebrat pels degans dels catorze Col·legis d’Advocats catalans

El degà del Col·legi d’Advocats de Vic, Joan Riera, ha pres possessió com a nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana durant el plenari celebrat aquest dilluns 25 de gener a Barcelona pels degans dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya.

Joan Riera Claret és el nou degà del Col·legi d’Advocats de Vic des del passat 22 de desembre, quan va ser escollit nou degà dels advocats osonencs. Riera relleva el degà sortint, Antoni Molas, que durant els darrers vuit anys ha format part del Consell de l’Advocacia Catalana, institució que també ha presidit. El nou degà de Vic ha pres possessió com a conseller en el decurs del plenari celebrat avui a la seu de la institució, durant el qual el president, Oriol Rusca, li ha imposat la Medalla del Consell de l’Advocacia Catalana.

Des d’aquest dilluns, Joan Riera forma part del Consell de l’Advocacia Catalana, l’òrgan representatiu dels catorze col·legis d’advocats catalans, que té adherits els de les Illes Balears, Perpinyà i Andorra, i que aplega prop de 36.000 col·legiats.

Related Articles

Back to top button