Home / Articles Butlletí / 25 de gener: Taula rodona amb motiu del 10è aniversari de l’ÉsAdir

25 de gener: Taula rodona amb motiu del 10è aniversari de l’ÉsAdir

esAdirEl portal lingüístic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, l’ÉsAdir, vol celebrar el seu 10è aniversari i ho fa en forma d’una taula rodona que reuneix experts del món de l’assessorament lingüístic.

L’acte se celebra el dilluns 25 de gener,  a les 19 hores, a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans. Hi participen Ernest Rusinés, cap d’Assessorament Lingüístic de la CCMA; Neus Nogué, professora de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona; Sílvia Cóppulo, directora del programa La vida de Catalunya Ràdio; Bernat Soler, veu del futbol a TV3, i Antoni Bassas, director audiovisual del diari Ara. Més informació.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca