Nous formularis jurídics de la UGT

ugt_SLEl Servei Lingüístic del CICAC posa a la disposició de l’advocacia catalana 10 nous formularis jurídics en matèria de dret laboral, que li han estat cedits pel Gabinet Jurídic i el Servei Lingüístic de la Unió General de Treballadors. Aquests formularis constitueixen part de les eines diàries dels advocats de la UGT per a l’exercici de la seva pràctica professional de defensa dels drets dels treballadors. Hi podem trobar formularis per sol·licitar la suspensió de judici per coincidència amb altres assenyalaments, l’acumulació d’actuacions o l’emissió i remissió de manament de pagament, així com escrits per comunicar nous domicilis de la demanda.

Des d’aquí el CICAC agraeix especialment a la UGT la cessió d’aquests formularis jurídics en llengua catalana, els quals representen un pas més en la tasca d’impulsar l’ús del català a la justícia. Els formularis estaran penjats de forma permanent a l’apartat Eines per a advocats > Eines per redactar > Formularis jurídics.

Related Articles

Back to top button