Home / Articles Butlletí / Connecta’t al català (cursos al CPNL)

Connecta’t al català (cursos al CPNL)

cpnl3Amb el lema Connecta’t al català, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) proposa començar l’any fent un curs de català per millorar les competències comunicatives. Ofereix un ampli ventall de cursos, que cobreix totes les necessitats: des dels cursos per iniciar-se en l’aprenentatge de la llengua, per adquirir fluïdesa en les converses i per entendre i parlar en català a la feina, fins a cursos per millorar l’escriptura en contextos formals.

Els cursos del CPNL s’ofereixen arreu del territori de Catalunya, en les modalitats presencial, en línia i combinada, i permeten obtenir certificats equivalents oficialment als certificats de la Direcció General de Política Lingüítica.

Per a més informació: www.cpnl.cat

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca