20 de novembre: VI Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia

imatge balancesLa Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana organitza enguany la VI Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia “Futura justícia a Catalunya: llengua d’ús”, amb l’objectiu de fer reflexionar l’advocacia sobre com caldria regular en escenaris futurs les llengües d’ús en l’àmbit de la justícia. L’acte tindrà lloc el 20 de novembre al Col·legi d’Advocats de Reus (Av. Marià Fortuny, 83).

Aquest any comptem amb la presència de personalitats com Jaume Vernet, catedràdtic de dret constitucional de la Universitat Rovira i Virgili, que farà una conferència sobre els escenaris possibles de la llengua d’ús a la justícia amb elements de dret comparat. A la jornada també hi haurà un espai de debat en què participaran Josep-Lluís Carod-Rovira, Montserrat Tura i José Domingo.

L’assistència és gratuïta i us agrairem que confirmeu la vostra assistència a serveilinguistic@cicac.cat o col.legi@advocatsreus.org.

Consulteu el cartell i programa de la jornada (versió pdf)

 

Related Articles

Back to top button