Home / Articles Butlletí / El Diccionari grec-català. D’Homer al segle II dC

El Diccionari grec-català. D’Homer al segle II dC

diccionari_grec_catalàS’ha publicat el Diccionari grec-català. D’Homer al segle II dC, dirigit per Joan Alberich i Francesc J. Cuartero i editat per Enciclopèdia Catalana i la Fundació Institut Cambó. Es tracta d’una eina de referència indispensable per a hel·lenistes, estudiants i persones interessades en el món clàssic.

L’obra, que té més de noranta-dues mil entrades, recull, amb un ric repertori de correspondències catalanes, el lèxic grec de més de deu segles, està il·lustrat amb exemples i citacions dels autors clàssics i comprèn un nombre molt ampli de noms propis, l’etimologia dels mots grecs, les variants i irregularitats fonètiques i morfològiques, etc. Inclou, a més, un ampli apèndix gramatical i un repertori de mapes del món grec a l’antiguitat (topònims transcrits al català).

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca