Home / Slider / El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Abel Pié, al programa Divendres de Tv3

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Abel Pié, al programa Divendres de Tv3

Divendres de Tv3 I

Clicant en aquest enllaç; Divendres de Tv3, podeu veure la participació del president del Consell del Consell de l’Advocacia Catalana a la taula d’actualitat del programa del dimarts 29 d’octubre per analitzar des del punt de vista jurídic la citació dels imputats pel 9N.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca