El número 56 de Llengua i Ús

llengua i usJa ha sortit publicat el número 56 de la revista Llengua i ús. Revista Tècnica de Política Lingüística. Aquest número va introduït per l’editorial “Rics en experiències”, de Marta Xirinachs, subdirectora general de Política Lingüística, i destaquem els articles següents: “L’avaluació de la competència lingüística comunicativa: principis bàsics i propietats dels exàmens”, de Laura Puigdomènech i Farell; “Xarxes socials i terminologia. Com afecten les xarxes el treball terminològic”, de F. Xavier Fargas Valero, Marta Grané Franch i Maria Cortés Jordana; “L’aplicació mòbil Guies de conversa universitària (GCU): un recurs multilingüe per a la comunicació”, de Glòria Vergés Ramon; “Projecte 300 fets de llengua: la història del català a l’abast de tothom”, de Lurdes Comas, Anna Gayà i Elena Heidepriem, i “La variació geogràfica en les sèries de televisió en català. Dos conceptes nous: variació autodiatòpica i variació alterdiatòpica”, de David Paloma Sanllehí i Mònica Montserrat Grau. Podeu consultar la revista completa a: http://www.gencat.cat/llengua/liu/56/

Related Articles

Back to top button