Home / Sin categoría / Conclusions del X Congrés de Joves Advocats de Catalunya

Conclusions del X Congrés de Joves Advocats de Catalunya

logo_X_congres_JAC_2015L’Associació Joves Advocats de Catalunya (JAC), que va néixer el 30 de maig de 1997 i està formada per tots els advocats que pertanyen als Grups d’Advocats Joves (GAJ) dels 14 Col·legis d’Advocats de tota Catalunya.

Les finalitats de l’Associació són representar els Advocats Joves que pertanyin a Grups d’Advocats Joves de Catalunya, la defensa de llurs interessos de qualsevol mena i l’harmonització de les regles que regeixen l’activitat professional, així com fomentar i aprofundir les relacions i contactes amb altres agrupacions d’advocats joves i col•lectius i agrupacions relacionades amb el seu àmbit professional i l’estudi i proposta de solucions als problemes jurídics i professionals que els puguin afectar.

 Una de les finalitats més important és la promoció dels coneixements jurídics entre els nostres associats, per la qual cosa i amb caràcter bianual realitzem un congrés.

Del 28 al 31 de maig de 2015 es va celebrar al Col·legi d’Advocats de Tarragona el X CONGRÉS DE JOVES ADVOCATS DE CATALUNYA, titulat “La crisi de la justícia i dels ciutadans”.

Podeu consultar les Conclusions del X Congrés clicant en aquest enllaç; Conclusions del X Congrés de Joves Advocats de Catalunya

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca