Home / Articles Butlletí / “La llengua catalana del present al futur”, monogràfic de divÈrsia

“La llengua catalana del present al futur”, monogràfic de divÈrsia

ddiversia_def_500ivÈrsia, la revista digital de la Càtedra UPF sobre Diversitat Social, ha volgut dedicar un monogràfic a la llengua catalana que porta per títol: “La llengua catalana del present al futur”.

Hi trobareu articles sobre la llengua catalana de Gabriel Bibiloni, Toni Mollà, Josep Murgades, Miquel Àngel Pradilla, Esteve Campus, Joan Sans i Bernat Joan, entre altres autors, que aborden la situació en què es troba el català a diferents regions del domini lingüístic com ara Andorra, la Catalunya Nord, Mallorca i l’Alguer.

Consulta el monogràfic en línia

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca