Home / Articles Butlletí / Bibliografia d’interès sobre dret lingüístic, política lingüística i sociolingüística

Bibliografia d’interès sobre dret lingüístic, política lingüística i sociolingüística

Us fem a mans la bibliografia d’interès que va publicar la Revista de Llengua i Dret número 61 (2014) sobre dret lingüístic, sociolingüística i política i planificació lingüístiques, la qual ha estat elaborada principalment a partir de la informació que difonen Linguistlist (la llista de distribució internacional especialitzada en lingüística i sociolingüística), el CIEMEN i el Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Accés directe a la bibliografia d’ineterès

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca