Home / El Consell informa / Butlletí de notícies · Sant Jordi 2015

Butlletí de notícies · Sant Jordi 2015

sant jordiLa Comissió de Llengua publica un butlletí especial amb motiu de Sant Jordi, on hi ha una selecció d’obres sobre la llengua catalana, el dret lingüístic, política lingüística i, a més, novel·la negra, un gènere literari molt proper als judicis, crims i conflictes que sovint són el dia a dia d’un advocat. Esperem que us agradi.

Consulteu el butlletí especial

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca