Últimes places al Curs d’oratòria per a advocats a Manresa i Vic

oratoriaclassic*Curs homologat com a formació contínua en mediació*

El Servei Lingüístic del CICAC, amb la col·laboració dels col·legis d’advocats de Manresa i Vic, programa el Curs d’oratòria en català. El curs té com a objectiu adquirir més seguretat i fluïdesa en l’ús del català, practicar alguns dels secrets fonamentals de l’oratòria clàssica i combinar-los amb tècniques avançades de comunicació moderna. La formació dura 15 hores i es distribueix en 3 sessions de cinc hores cada una.

Aquest curs està homologat com a formació continuada en mediació: les 15 h del curs es reconeixen com a formació continuada per als advocats i advocades mediadors que vulguin romandre inscrits al Registre Públic de Mediadors.

  • Lloc: Col·legi d’Advocats de Manresa
  • Durada: 15 hores
  • Dates: 18 i 25 de març, i 8 d’abril
  • Hora: de 15 a 20 h (3 sessions de 5 hores cadascuna)
  • Preu: 148 €
  • Per a més informació i inscripcions: contacteu amb l’ICA de Vic o Manresa.

Aquest curs forma part del Pla de Treball que el Consell de l’Advocacia Catalana té signat amb la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de fomentar la llengua catalana en l’àmbit jurídic, i es programarà a totes les seus dels col·legis d’advocats de Catalunya.

Related Articles

Back to top button