Es constitueix el Comitè Terminològic de Dret del TERMCAT

imatge comissió dret termcatAquest mes de març s’ha constituït el Comitè Terminològic de Dret del TermCat, en què participen representants del Consell de l’Advocacia Catalana, la Generalitat de Catalunya i altres institucions.

Es tracta d’una iniciativa del TERMCAT que té l’objectiu de completar i tenir actualitzada la terminologia que es difon en un àmbit, amb el consens i la implicació de tots els agents i les institucions de referència en el sector.

En concret, el Comitè Terminològic de Dret podrà dur a terme actuacions, com ara col·laborar en la resolució de dubtes i en l’assessorament per a la normalització de casos terminològics; col·laborar a mantenir actualitzades les dades terminològiques difoses; detectar les necessitats terminològiques de l’àmbit i col·laborar a cobrir-les; actuar de node per a la creació de subcomitès per a projectes d’especialitat o per a la resolució de casos terminològics puntuals, i col·laborar a assolir el màxim consens i la màxima difusió de la terminologia en el sector. La voluntat és que en un futur la composició del comitè es pugui ampliar amb representants d’altres institucions.

Related Articles

Back to top button