Com es diu la llengua catalana en vint llengües diferents?

català_diccllenguesEl passat mes de febrer el TermCat i Política Lingüística van presentar el Diccionari de llengües del món, un recull sistemàtic d’informació sobre 1.264 llengües estructurada en forma de fitxa de diccionari.

Hi trobareu el nom de les llengües en català, àrab, gal·lès, alemany, anglès, espanyol, basc, francès, gallec, guaraní, italià, japonès, neerlandès, occità, portuguès, rus, suahili, amazic i xinès, i en la llengua mateixa de què es tracti. Igualment aplega informació sobre la filiació lingüística, el lloc on es parlen, la seva situació sociolingüística, vitalitat, alguns aspectes històrics, etc.

L’accés temàtic permet accedir a les fitxes a partir del país on es parla una llengua. És a dir, permet fer una cerca de les llengües que es parlen en un país determinat.

Consulteu el diccionari.

Related Articles

Back to top button