Home / Articles Butlletí / “Amb la llei a la mà tenim dret a parlar en català als jutjats”, Leopold Corbella a 8tv

“Amb la llei a la mà tenim dret a parlar en català als jutjats”, Leopold Corbella a 8tv

leopoldArran del judici en què Joan Laporta va voler exercitar el dret a parlar en català als jutjats, aquest mes de març s’ha reobert el debat sobre la presència del català a l’àmbit de la justícia. A la tertúlia de 8tv, Josep Cuní convida Leopold Corbella, advocat i membre de la Comissió de Llengua del CICAC per parlar sobre el tema.

Visualitzeu la intervenció completa de Leopold Corbella a 8tv.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca