El degà de Lleida, Jordi Albareda, pren possessió com a conseller del Consell de l’Advocacia Catalana

El degà de Lleida, Jordi Albareda, pren possessió com a conseller del Consell de l’Advocacia Catalana

El president, Abel Pié, li ha imposat la medalla del Consell durant el ple celebrat pels degans dels catorze Col·legis d’Advocats catalans

El degà del Col·legi de l’Advocacia de Lleida, Jordi Albareda, ha pres possessió com a nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana durant el plenari celebrat dilluns 26 de gener a Barcelona pels degans dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya.

Jordi Albareda és el nou degà del Col·legi de l’Advocacia de Lleida des del passat divendres, 23 de gener, quan va ser nomenat nou degà dels advocats lleidatans durant la festa patronal dels advocats lleidatans. Albareda relleva el degà sortint, Simeó Miquel, que durant els darrers quatre anys ha format part del Consell de l’Advocacia Catalana. El nou degà ha pres possessió com a nou conseller en el decurs del plenari celebrat a la seu de la institució, durant el qual el president, Abel Pié, li ha imposat la Medalla del Consell de l’Advocacia Catalana.

Des d’aquest dilluns, Albareda forma part del Consell de l’Advocacia Catalana, l’òrgan representatiu dels catorze col·legis d’advocats catalans, que té adherits els de les Illes Balears, Perpinyà i Andorra, i que aplega prop de 30.000 col·legiats.

Barcelona, 26 de gener de 2015

Related Articles

Back to top button