Home / Nota de premsa / Abel Pié: “Els 130 milions d’euros recaptats en taxes judicials a Catalunya no han revertit en els jutjats catalans”

Abel Pié: “Els 130 milions d’euros recaptats en taxes judicials a Catalunya no han revertit en els jutjats catalans”

TN Tv3 25-2-2015

Clicant en aquest enllaç; Telenotícies Tv3 del 25 de febrer del 2015, veureu les reaccions a l’anunci del govern de retirada de les taxes judicials per a persones físiques. El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Abel Pié, denuncia que els 130 milions d’euros recaptats a Catalunya en 19 mesos no han revertit en els jutjats catalans.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca