Home / Articles Butlletí / VII Cimera Europea de Terminologia: Com afecten les xarxes socials el treball terminològic?

VII Cimera Europea de Terminologia: Com afecten les xarxes socials el treball terminològic?

  • Dies: 27 i 28 de novembre de 2014
  • Lloc: Residència d’investigadors de Barcelona

L’Associació Europea de Terminologia (AET), amb la col·laboració del TERMCAT, organitza la VII Cimera Europea de Terminologia, que tindrà lloc a Barcelona els dies 27 i 28 de novembre. Té com a finalitat obrir un debat sobre l’impacte de les xarxes i els mitjans socials en totes les esferes del treball terminològic, des de la recerca fins a la fase final de comunicació. Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca