Home / Articles Butlletí / V Jornada sobre l’ús del català a la justícia

V Jornada sobre l’ús del català a la justícia

aquarelaurenya 2La Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana organitza enguany la V Jornada sobre l’ús del català a la justícia, amb l’objectiu de fer reflexionar l’advocacia sobre les mesures per impulsar el català en l’àmbit jurídic. L’acte tindrà lloc el 28 de novembre a Figueres, al Cercle Sport (C/ Monturiol, 3).

Aquest any comptem amb la presència de personalitats com Guillermo Ormazábal, catedràdtic de dret processal de la Universitat de Girona, i Ester Franquesa, directora de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, que ens parlaran, respectivament, sobre l’ús del català a les facultats de dret i sobre les actuacions que està duent a terme la Generalitat en matèria de política lingüística en l’àmbit de la justícia. Així mateix, també es farà una taula rodona formada per Sílvia Ventura, magistrada del Jutjat número 40 de Barcelona; Francesc Badia, degà del Col·legi d’Advocats d’Andorra; i Eduard Sagarra i Magda Oranich, advocats.

L’assistència és gratuïta i us agrairem que confirmeu la vostra assistència a serveilinguistic@cicac.cat. En els propers dies estigueu atents a les notícies del Servei Lingüístic, ja que farem públic el cartell de la jornada i la resta de detalls pendents de concretar.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca