Home / Articles Butlletí / La web del mes: llegirencatalà.cat

La web del mes: llegirencatalà.cat

web_llegir en catalàUn grup d’editorials independents de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears s’han unit per fer arribar al públic els millors llibres en català.

Alrevés/Crims.cat, Edicions del Periscopi, Edicions Saldonar, Editorial Meteora, El Gall Editor, L’Avenç, Llibres del Delicte, Raig Verd Editorial i Sembra Llibres són les editorials que formen part de Llegir en Català i tenen com a nexe comú la publicació de narrativa per a adults en català, siguin originals o traduccions d’altres idiomes.

Consulteu el web.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca